Albrandswaards Dagblad | Albert Cuypstraat 62 in Ridderkerk te koop; een buitenkansje

2022-09-10 14:31:39 By : Ms. Qin Yu

Makelaardij Ridderhuizen biedt de volgende eengezinswoning te koop aan in Albert Cuypstraat 62 in Ridderkerk. De vraagprijs bedraagt 307.000 euro k.k. De tussenwoning bevindt zich op loopafstand van het Centrum van Ridderkerk, gelegen in een doodlopende straat met alleen fietsverkeer en tegenover een groenstrook bieden wij deze ruime tussenwoning uit 1965 aan. De woning is 115 m2 groot en heeft een achtertuin van maar liefst 15 meter diep.

Deze woning is deels voorzien van dubbele beglazing en kan door de toekomstige eigenaar geheel naar eigen wens worden aangepast. Verwarming en het warme water komt van de in 2019 vervangen CV-combiketel.

Indeling: Begane grond: Entree / hal: Langwerpige hal met vaste kastruimte, de meterkast (3 groepen met aardlekschakelaar), de trapopgang naar de eerste verdieping en de toegang tot de woonkamer, keuken en het toilet. Op de vloer liggen wit gemêleerde plavuizen.

Toilet: Eenvoudige toiletruimte, welke gedeeltelijk is betegeld in een crème kleurstelling en is voorzien van een seniorentoilet en laaghangend reservoir.

Woonkamer: Ruime en lichte doorzonwoonkamer met een wit gemêleerde plavuizenvloer met vloerverwarming, vaste kastruimte en een gestuct plafond. Vanuit de woonkamer heeft men een deur naar de achtertuin. De mogelijkheid bestaat om de keukenmuur te verwijderen en zo een open keukenruimte te creëren.

Keuken: De aan de achterzijde van de woning gelegen gesloten keukenruimte heeft toegang tot de achtertuin en is ingericht met een in rechte opstelling geplaatst, eenvoudig keukenblok. In een van de keukenkastjes is een waterzuiveringsinstallatie geplaatst (omgekeerde osmose).

Eerste verdieping: Overloop: Centrale overloop met een vinyl-vloer.

Slaapkamers: Op de eerste verdieping beschikt men over een viertal slaapkamers, welke allen met vinyl vloerbedekking bekleed zijn. De grootste slaapkamers zijn aan voor- en achterzijde te vinden. Diverse kamers beschikken over vaste kastruimte.

Badkamer: Langwerpige en kleine badkamer, welke centraal op deze verdieping is gelegen en is ingericht met een ligbad met douche. De wanden zijn geheel betegeld met een zwart en witte tegel.

Tweede verdieping: Voorzolder: Ruime voorzolder met een houten vloer en de opstelplaats van de CV-combiketel en de aansluiting voor de wasmachine.

Slaapkamer: De zolderkamer is door de aan de achterzijde gelegen dakkapel ruim en licht. De dakkapel is voorzien van dubbele beglazing.

Buiten: Zowel de voor- als de achtertuin zijn ruim. De voortuin is gelegen op het zuiden en heeft uitzicht over een groenstrook. De tuin is diep genoeg om er indien gewenst een gezellige zit in de zon te maken. De achtertuin is derhalve gelegen op het noorden en is 15 meter diep. Ook hier is altijd een plekje in de zon óf de schaduw te vinden. In de achtertuin staat een vrijstaande stenen berging van 6 m2. De tuin biedt veel privacy en er is geen direct inkijk.

Bijzonderheden: • Bouwjaar 1965 • Gelegen in een (kind-)vriendelijke woonomgeving op loopafstand van het Centrum van Ridderkerk • Redelijk geïsoleerde woning, met gedeeltelijk dubbele beglazing en dakisolatie. • CV-combiketel bouwjaar 2019, merk Intergas HRE • 174 m2 eigen grond • Alarminstallatie aanwezig • Dakkapel aan de achterzijde van de woning • De woning kenmerkt zich o.a. door het unieke uitzicht over de groenvoorziening aan de voorzijde in een verkeersluwe straat.

Meer info over Albert Cuypstraat 62 in Ridderkerk zie hier

Uitgever: Digitaal Dagblad B.V. / René Dons

Online Publishers: Michael de Vogel, René Dons, Jim Friederich, Jan D. Swart

Cookieverklaring Privacyverklaring Algemene voorwaarden Consent

Middenbaan 111 2991 CS Barendrecht (in gebouw Het Kruispunt)

Barendrechts Dagblad Capels Dagblad Dagblad010 Dagblad070 Gouds Dagblad Nissewaards Dagblad Ridderkerks Dagblad Rijswijks Dagblad Voorburgs Dagblad Zoetermeers Dagblad

Iedere avond het laatste lokale nieuws gratis in je mail? Meld je hier aan.